Med over 10 års erfaring i fitnessbransjen har Billig Fitness virkelig en forkjærlighet for fitnessutstyr. Vi bemerker oss i bransjen som en meget profesjonell aktør som jobber for å gjøre det enkelt for folk å kjøpe fitnessutstyr. 

Med Danmark som utgangspunkt ble "Danmarks billigste fitnessutstyr" vårt mantra helt fra starten av, og det har vi holdt ved like siden. Hos oss er fokus på å finne de beste varene, og selge dem så billig som overhodet mulig. 

I takt med fitnessentrenes oppblomstring har det stått klart fra starten av at vi som landets billigste leverandør av fitnessutstyr skulle selge til både private og bedrifter. Derfor vil man som kunde av oss oppleve at mye av det fitnessutstyret som kan kjøpes også er å finne i fitnessentre. 

I dag spenner vårt sortiment vidt og vi dekker både fitness-, aerobic-, funksjonelt- og treningsutstyr. Utover det utvider vi også hele tiden vårt sortiment med kosttilskudd i takt med etterspørselen. Vår hovedleverandør av kosttilskudd er Nutramino, som alltid garanterer høy kvalitet og en utrolig god smak. 

I slutten av 2015 fikk vi rettighetene på å forhandle det fete fitnessmerke Nordic Strenght, som allerede har vunnet innpass i adskillige fitnessentre og foreninger. Det gode ved Nordic Strenght er at du får et topp kvalitetsmerke til lavpris. 

Billig Fitness følger trenden innenfor fitness og deltar på messer rundt om i verden for hele tiden å være oppdatert på de produktene som rører seg i fitnessbransjen. Om det er ute i klubber, fitnessentre, foreninger, på arbeidsplassen, skoler, hotellet, hjemme i hagen eller på privaten så har vi alltid det utstyret som folk etterspør. Vi går ut fra at hver gang det er én kunde som etterspør et produkt av oss, så er det 10 som som har samme behov. Det vil si; kom gjerne med dine forslag til hva vi mangler, så er det stor sannsynlighet for at vi bestiller varen. Vi er en virksomhet i konstant utvikling, og vi har fått over 100 nye varenummer i nettbutikken - hittil i år. 

Vår visjon stopper ikke ved å levere det billigste fitnessutstyret. Vi vil også være kjent for å være en nettbutikk som fitnessfolk oppsøker fordi det er trygt og komfortabelt. Nettopp derfor tilbyr vi 365 dagers returrett på alt, og vår kundeservice står klar til å svare på dine spørsmål på telefon +45 71 99 38 48.

Hos Billig Fitness kan du betale med betalingskort, velge å få en faktura og offentlige institusjoner kan betale via EAN nr. Betaling med EAN foregår direkte i nettbutikkens checkout, og det velger man like under kredittkortbetaling. 

 Flere sportsbutikker og nettbutikker har valgt å kjøpe varer av oss, og ha dem til salgs i deres butikk, fordi våre priser er så billige. 

Kunne du også tenke deg å være forhandler av våre produkter?

Ta kontakt med oss på info@billigfitness.no. Dette gjør seg gjeldende både for B2B- og private henvendelser. 

Til slutt vil vi bare fortelle litt om kjøpsopplevelsen på Billig Fitness:

Kunden er vårt hjertebarn, og derfor skal det være så lett å handle hos oss som overhodet mulig. Vi har 59 kroner i frakt, som blir til 0 kroner hvis du kjøper for over 499,-. Og, så har vi 365 dagers returrett på alt. Altså; dersom man er misfornøyd innenfor et år sender man bare varen tilbake igjen. 

For å foreta et kjøp på billigfitness.no skal du gjennom 5 trinn.

1. Finn den eller de varene du ønsker, og legg dem i handlekurven. Gå deretter til kassen. 
2. Oppgi dine personlige opplysninger
3. Velg forsendelses- og betalingsmåte
4. Godkjenn våre forretningsvilkår
5. Sjekk at alle opplysningene er korrekte på oppsummeringssiden, og godkjenn kjøpet

Vi har fått laget en liten animasjonsvideo om oss som vi selv synes er veldig fin. Se de, og fortell oss gjerne hva du synes. 

 teambillede