Bestilling

Du kan med ganske enkle klikk bestille varere direkte her på billigfitness.no. Eller send oss en mail på: info@billigfitness.no dersom du ønsker hjelp med å legge en ordre.

Hvis du ønsker å komplettere din ordre, kan du legge en ny ordre. Dersom mulig, vil pakkene automatisk bli sent sammen, og du betaler kun 1 fraktavgift om mulig.
Ellers kontakt oss på kundeservice for videre support.

Ordre kan avbestilles frem til at bestillingen blir plukket på lageret. Kontakt oss snarest mulig på Tlf: 23 96 01 32 eller på e-post: info@billigfitness.no så kan vi hjelpe deg med å avbryte bestillingen din.

Betaling & Levering

Ute i kassen kan du selv velge mellom at betale med betalingskort, Klarnas betalingsalternativer eller Vipps.

Vi bruker 3D Secure for din sikkerhet.

Vi gjør alt vi kan for å sende ut pakker hver dag fra lageret vårt. Postnord henter pakker alle hverdager og samlet leveringstid, litt avhengig av hvor i landet du bor er: 2-5 dager

Retur & Reklamasjon

Vi tilbyd 365 dagers returrett på nye og ubrukte varer. Kontakt oss på kundeservice hvis du ønsker hjelp med en retur.

Har du vært uheldig med en skadet pakke, eller et produkt som har mangler? Alle kjøp gjort på billigfitness.no er omfattet av lover beskrevet i våre kjøpsbetingelser.

Kontakt oss på kundeservice, dersom du har mangler eller skader på bestillingen din, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning til deg.

Bedrift

Hvis du ønsker å bestille over faktura til bedrift eller forening, er du velkommen at sende bestillingen deres til oss i en mail: info@billigfitness.no sammen med leverings- og fakturaadresse så kan vi hjelpe dere videre med ordren manuelt.

Kundeservice

Tlf: 23 96 01 32

Sen en e-post:

info@billigfitness.no