Angrerett

Som kunde har du alltid 14 dagers angrerett i følge Angrerettloven. For at du skal føle deg 100% trygg tilbyr Billigfitness i stedet hele 365 dagers angrerett fra du mottar varen eller en vesentlig del av den. Ønsker du i løpet av denne tiden å returnere eller bytte varen, må du sende varen tilbake til lageradressen vår som er følgende: 

Billigfitness.no
PB 19
4855 Froland

Billigfitness har ikke mulighet til å dekke kostnadene ved returneringen. Angreretten gjelder under forutsetning av at produktet er i samme stand som det ble sendt og er uforandret. 

Som kunde har du selvfølgelig rett til å prøve og teste produktet hjemme for å sikre at produktet oppfyller forventningene dine. Returnerer du en ubrukt vare med tilhørende etikett og emballasje innenfor 365 dager refunderer vi hele beløpet. Hvis kvaliteten har blitt påvirket som følge av at du har brukt produktet mer enn nødvendig for å undersøke dets funksjoner og egenskaper, vil det fratrekkes noe av refusjonen da varen har en mindre salgsverdi. Som forbruker har du rett til å  få tilbake pengene på angreretten innen 14 dager fra den dagen Billigfitness mottar meldingen.

Refusjonen foregår med samme betalingsmetode som ved bestilling.

 

Reklamasjon

Dersom det forekommer en mangel ved varen, må du innenfor rimelig tid etter du har oppdaget den gi billigfitness.no beskjed om mangelen.

Ved mangel i en leveranse ber vi deg straks om å kontakte oss på telefon 23 96 01 32 eller via e-post på info@billigfitness.no med ordrenummer og en beskrivelse av mangelen. I slike tilfeller ber vi deg om å ta vare på originalemballasjen. Avhengig av den konkrete situasjonen vil du motta videre instrukser.

Er reklamasjonen korrekt, refunderer vi rimelige fraktomkostninger ved å sende varen i retur. I andre tilfeller skal du selv betale utgifter til transport, herunder fraktomkostninger ved returnering av varen.

Husk at varen alltid skal sendes i forsvarlig emballasje. Du har selv ansvaret for pakken/varen inntil vi mottar den. Ta derfor alltid vare på postkvitteringer med opplysninger om fraktomkostninger og evt. sporingsnummer.

Bemerk: billigfitness.no aksepterer ikke pakker som blir sendt via postoppkrav.