Velkommen til Shapenation - Leverandør og importør av norges billigste fitnessutstyr. 

Denne siden omhandler tre ting som virksomheter ofte spør oss om. 

  1. Kan vi betale med EAN faktura?
  2. Kan vi betale med ordniær faktura til virksomhet?
  3. Kan vi få levert til utlandet?  

1) Ean betaling

Ja, det er mulig å betale med EAN-nummer direkte på www.shapenation.no.

Det gjøres meget enkelt. Du fyller bare handlekurven med varer, går til checkout og så velger du bare "EAN-betaling" i stedet for "Kredittkort". 

Se hvordan du velger EAN betaling under (bilde fra betalingsvinduet):

 

Deretter skriver du inn ditt/deres 13-sifrede EAN nummer og krysser av i feltet under, så går det et par dager før du mottar en EAN faktura fra oss. 

Vi har vanligvis 8 dagers betalingsfrist, og ønskes det en annen avtale kan du kontakte support@shapenation.no. 

 

2) Faktura betaling  

Ja, det er mulig å betale med faktura på www.shapenation.no. Det er riktig mange fitnessentre og foreninger som etterspør dette av oss, og det er selvfølgelig helt i orden for oss. 

Det foregår på den måten at du sender oss en e-post på support@shapenation.no med en beskrivelse av de varer du ønsker å få en faktura på. Mailen skal utover antall og varenavn inneholde alle andre kontaktopplysninger på den virksomheten/institusjonen som bestiller. Deretter mottar du en faktura fra oss på den ordren du har bestilt. Det går som regel et par dager før du mottar denne på e-post. 

Merk: Varene sendes samme dag som fakturaen betales. Dvs. dersom du ønsker rask levering må du betale umiddelbart, og samtidig gi oss beskjed om at beløpet er overført. 

 

3) Levering til utlandet

Ja, du kan få levert til utlandet. Det koster dog ekstra i frakt. 

Vi har valgt i vår checkout å gjøre det slik at man kun kan bestille til Norge. Det er dog noen som skriver andre land i "by" feltet i checkout, og dette er også helt i orden. Men, man må da regne med meromkostninger på frakten. 

Derfor ber vi om at du kontakter vår kundeservice dersom man ønsker levering til utlandet. Da vil man få opplyst hva det koster å få levert til et gitt sted.